кадри 7/8 твРедактор: Сценаристът Филип Станев от ИТН се появи в

...
кадри 7/8 твРедактор: Сценаристът Филип Станев от ИТН се появи в
Коментари Харесай

Филип Станев извади панталона на Ива Митева в ефир и се заяде с Кубрат Пулев

кадри 7/8 тв

Редактор: 

Сценаристът Филип Станев от Има Такъв Народ се появи в предаването на Крум Савов по 7/8 тв с цел да разяснява настоящи политически тематики. Той употребява случая, с цел да отговори и на думите на боксьора Кубрат Пулев, който разяснява, че Станев би трябвало да бъде бъде обичай с камшици на голо поради скъсаните дънки в пленарната зала на Народното събрание.

Станев сподели по този случай, че мнения е провокирал и панталона на председателката на Народното събрание Ива Митева и като илюстрация сподели фотография на нейната дреха.

Сценаристът разяснява, че негория „ дрескод случай ” е станал, тъй като жена му е била на море и той обул първия панталон, който му е попаднал. След това коментарът му, че дънките са знак на скъсаното доверие сред хората и политиците, е бил импровизация, само че изявлението му е било откровено, изясни Станев.

„ Г-н Пулев, Вие можете да ме биете и без сопа. По-добре си вземете тоягата на кръга, че последните два пъти доста пердах ядохте ”, обърна се Филип Станев къв боксьора тежка категория.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР